Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Maratonul de vaccinare din Alba: Peste 600 de persoane au primit prima doză, sâmbătă. Unde continuă acțiunile duminică

Publicat

Alte peste 600 de persoane s-au vaccinat sâmbătă în cadrul acțiunilor-maraton de vaccinare din județul Alba. Duminică, și Blajul se alătură acestei campanii.

În a doua zi a maratonului de vaccinare anti-COVID din județ, sâmbătă 15 mai, au primit prima doză 628 de persoane, precizează DSP Alba. Comparativ, vineri, numărul acestora era de 583.

Sâmbătă s-au imunizat 228 de persoane la punctul drive-thru din Alba Iulia (parcarea Stadionului Cetate), 222 la Sebeș și 178 la Cugir.

Cei care doresc să se vaccineze fără o programare prealabilă sunt așteptați și duminică la Alba Iulia, Sebeș, Cugir și Blaj.

ALBA IULIA

Locație: Centru tip Drive-Thru – vaccinare în mașină – în parcarea Stadionului Cetate (în spatele benzinăriei OMV)

Program maraton de vaccinare: vineri (14 mai), sâmbătă (15 mai), duminică (16 mai), orele 8.00-20.00

Tip vaccin: Pfizer

Acte necesare: buletin/carte de identitate, completare formular triaj AICI sau poate fi completat la locația vaccinării/centrul Drive-Thru

Alte detalii: primăria a anunțat că se va organiza tombolă cu premii pentru cei care se vaccinează; estimează circa 1500 de persoane vaccinate în cele trei zile

BLAJ

Locație: Centru mobil vaccinare – pe platoul din fața Centrului Cultural „Iacob Mureșianu”, Bulevardul Republicii, nr. 36

Program maraton de vaccinare: duminică, 16 mai, orele 8.00-20.00

Tip vaccin: Pfizer

Acte necesare: buletin/carte de identitate; adeverința de vaccinare cu serul Pfizer – dacă se face vaccinarea cu a doua doză

Alte detalii: se pot prezenta la vaccinare toate persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani, fără programare; minorii care au împlinit vârsta de 16 ani se pot prezenta la vaccinare doar însoțiți de un părinte sau de reprezentantul legal; pentru persoanele vârstnice și fără posibilitate de deplasare la vaccinare, domiciliate în Blaj, Tiur, Mănărade, Spătac și Petrisat, Primăria Municipiului Blaj va asigura transportul la maratonul de vaccinare de duminică – acestea se pot înscrie la Serviciul de Asistență Comunitară Blaj, la numărul de telefon 0756.089.215.

SEBEȘ

Locație: Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități, cu sediul în Sebeș, bulevardul Lucian Blaga, numărul 45

Program maraton de vaccinare: vineri (14 mai), sâmbătă (15 mai), duminică (16 mai), orele 8.00-20.00

Tip vaccin: Pfizer

Acte necesare: buletin/carte de identitate

Alte detalii : nu este necesară o programare prealabilă în platforma națională de vaccinare ; minorii care au împlinit vârsta de 16 ani se pot vaccina în cadrul maratonului organizat, condiția fiind aceea de fi însoțiți de un părinte sau un  reprezentant legal.

CUGIR

Locație: centre mobile de vaccinare în corturi amenajate în aer liber

– în fața Catedralei din Cugir, sâmbătă, 15 mai, între orele 8.00-13.00

– în parcarea de lângă Piața 1 Mai din Cugir, duminică, 16 mai, orele 8.00-13.00

Tip vaccin: Pfizer

Acte necesare: buletin/carte de identitate

Alte detalii: persoanele cu vârsta peste 16 ani se vor putea vaccina fără programare; cetăţenii cu afecţiuni cronice sunt sfătuiţi să aibă asupra lor documentele medicale care atestă bolile de care suferă şi tratamentul pe care-l urmează.

După ora 13.00, activitatea Centrului de vaccinare din Cugir va trece la modalitatea extinsă, cu prezenţa direct fără programare, până la finalul programului de funcționare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax