Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Măsuri preventive la policlinica Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. Ce trebuie să facă pacienții

Publicat

p

Pacienții care se adresează policlinicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia sunt rugați să respecte programarea și să se prezinte doar cu 15 minute înaintea orei la care sunt programați, au transmis reprezentanții instituției medicale.

  • De asemenea, informăm pacienții ca până în data de 31.03.2020  programările pentru consultații sau investigații medicale se vor efectua doar telefonic la numerele 0258/820825, 0258/820826 sau online la adresa https://portal.spitalalba.ro/.

La toate sediile spitalului vor fi organizate puncte de triaj. Cei care intră pentru consultații sau internări vor completa un chestionar care va sprijin tirajul epidemiologic, iar un asistent medical le va lua temperatura.

Subliniem că aceste măsuri sunt strict preventive pentru protecția pacienților și a personalului medical, în actualul context epidemiologic.

Sursă: Biroul de presă al SJU Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax