Connect with us
Publicitate

POLITICA

Membrii USL, prieteni până la liste: Problema candidaţilor separaţi PSD şi PNL pentru alegerile locale

Publicat

Mai mulţi lideri PSD şi-au exprimat dorinţa ca, în 24 de judeţe, USL să-şi modifice protocolul, iar cele două partide să meargă cu liste separate de candidaţi la alegerile de preşedinte de consiliul judeţean şi la primăria municipiului reşedinţă de judeţ. Liberalul Teodor Atanasiu a declarat că nu a avut loc o astfel de discuţie la nivelul USL şi nici nu crede că ar trebui să existe astfel de discuţii.

„Nu există pe agenda USL un astfel de punct de discuţie. De altfel, candidaţii comuni sunt obligatorii, conform protocolului, doar la preşedinţia consiliului judeţean şi la primăria reşedinţă de judeţ.

Nu am avut o astfel de discuţie, nici nu cred că este cazul să o avem, în primul rând trebuie să aşteptăm să vedem cum arată legile electorale pentru alegerile locale de anul viitor şi în funcţie de textul acestor legi vom putea decide modul în care vom candida”, a precizat Teodor Atanasiu, preşedintele PNL Alba.

Teodor Atanasiu (PNL) şi Ioan Florea (PSD) se vor confrunta în sondajul intern USL privind alegerea candidatului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba. Rezultatele sondajului vor fi finalizate în luna iulie, cel târziu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax