Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Miercuri: Zi fierbinte la Alba Iulia. Temperaturile maxime vor depăși cu 7 grade temperaturile normale pentru această perioadă

Publicat

c

Va fi o zi extrem de fierbinte la Alba Iulia. Meteorologii anunță maxime de 32-33 de grade Celsius și minime de 18 grade. Temperaturile normale pentru această perioadă sunt considerate a fi maximele de 25 de grade și minimele de 12. Cel mai cald va fi de la ora 12 la 16, când temperatura resimțită va fi de 35 de grade. Între aceste ore este recomandat să vă adăpostiți și să consumați multe lichide, dacă se poate, fără alcool. 

Nu sunt șanse de ploaie, dar vântul va răcori ușor atmosfera pentru că va sufla slab cu viteze de șapte kilometri, până la 14 kilometri.

Vremea va rămâne caldă și joi, când temperaturile maxime vor ajunge, de asemenea, la 32 de grade Celsius dar vor fi și câțiva nori care vor răcori ziua, ba chiar vor fi și 7% șanse de precipitații.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax