Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minori din Alba Iulia, sancționați de polițiștii locali după ce au fost prinși în timp ce mâzgăleau un bloc din oraș

Publicat

În data de 25 septembrie la ora 21:57, dispeceratul Poliției Locale Alba Iulia a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Calea Moților, blocul M3B din Alba Iulia, trei persoane folosesc tehnica graffiti și deteliorează pereţii imobilului aflat la acea adresă.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o patrulă a Poliţiei Locale. La vederea echipajului de Poliţie Locală persoanele în cauză au luat-o la fugă, dar poliţiştii au pornit în urmărirea acestora. Au fost interceptaţi la intersecţia străzilor Poligonului cu Ştefan cel Mare. În urma verificărilor s-a stabilit că toţi erau minori, iar aceştia și-au recunoscut fapta.

Minorii în cauză au fost sancţionați contravenţional cu amendă în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 republicată.

Persoanele care observă producerea unor fapte de natură contravențională pe raza Municipiului Alba Iulia sunt rugate să sesizese Poliția Locală la numărul de telefon 0258 989.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax