Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nicușor Stanciu va ajunge la FC Wuhan, în China. Sparta Praga a obținut 4 milioane de euro pentru transferul acestuia

Publicat

n

Nicolae Stanciu este la un pas de transferul în China, după doi ani și jumătate petrecuți la Slavia Praga. Presa din Republica Cehă anunță că pe român îl desparte doar vizita medicală de un transfer la FC Wuhan, orașul din care s-a răspândit pandemia de COVID. 

„Mijlocașul român Nicolae Stanciu ar trebui să se îndrepte către FC Wuhan, din China. Surse din culise confirmă informația. S-a ajuns la acordul final după negocieri-maraton ce s-au încheiat joi, după miezul nopții.

Cei care sunt interesați de Stanciu se află în Praga de luni. Conducerea Slaviei ar fi obținut o ofertă profitabilă, de 100 de milioane de coroane (n.r. – echivalentul a 4 milioane de euro). Adică suma pe care a trebuit să o plătească când l-a cumpărat pe fotbalist acum doi ani și jumătate”, scriu cei de la Sport.cz, citați de gsp.ro.

Informația a fost publicată inițial de iDnes, iar junaliștii au confirmat-o cu surse din culisele clubului din Praga.

O parte din bani ar trebui să ajungă și la clubul Unirea din Alba Iulia (unde a început Stanciu), potrivit reglementărilor contractuale.

Întregul lot al echipei din China, cotat la 5,38 milioane de euro, este sub valoarea lui Stanciu, cotat la rândul său la 7 milioane de euro.

„Financiar o să-i fie precis mai bine. Din punct de vedere fotbalistic e un pas înapoi. Acum cui îi pasă de pasul înainte? Probabil că lui Stanciu nu-i mai pasă. Au fost jucători de-a lungul timpului care au părăsit Europa și n-au mai fost convocați la națională.

Țin minte la Pițurcă, la Răzvan Lucescu, Puiu Iordănescu. Joacă în Golf, în Japonia, nu-l mai convocăm!”, a declarat Marcel Pușcaș, la Ora Exactă în Sport, pe sport.ro.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 27.01.2022 at 13:10

    Bravo lui ! Banii si viitorul conteză, la vârsta asta, nu fotbalul care la noi este la nivel mediocru (vorbesc de naţională). Succes !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax