Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Opt şoferi din Alba au rămas fără permis pentru că au condus sub influenţa alcoolului sau alte infracţiuni. Poliţiştii au dat amenzi de peste 16.000 de lei

Publicat

pol

Poliţiştii din Alba au dat amenzi de peste 16.000 de lei în cadrul unei acţiuni organizate în noaptea de sâmbătă spre duminică, în principal pentru prevenirea accidentelor cauzate de consumul de alcool. Opt şoferi au rămas fără permis, după ce au fost prinşi băuţi la volan sau alte abateri.

Au aplicat 129 de sancţiuni contravenţionale, din care patru pentru alcool, 37 pentru neportul centurii de siguranţă, restul de 88 constituind alte abateri la regimul rutier. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 16.560 lei.

Au fost constatate 10 infracțiuni rutiere, din care 8 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către persoane având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Totodată  au fost reţinute în vederea suspendării opt permise de conducere, din care patru pentru consum de alcool.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax