Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Pachetul de la rude”, o nouă escrocherie apărută pe piață. Infractorii preferă persoanele în vârstă

Publicat

Printre zecile de escrocherii cărora le cad pradă românii, a mai apărut una care, spun polițiștii, funcționează extrem de bine. A fost botezată ”pachetul de la rude”, din cauza modului în care funcționează.

Metoda prin care sunt păcăliți oamenii este ingenioasă prin simplitatea ei. Infractorii bat la ușa locuințelor și le spun celor care deschid că au primit pachete sau bani de la rude din străinătate. Infractorii se dau drept comisionari și cer în schimb sume ”modice”, în general mai mici de 50 de lei.

Pachetele sunt frumos ambalate, dar înăuntru sunt hârtii, cartoane sau sticle goale. Și pentru că oricine își dorește un cadou apărut din senin, metoda dă roade în cele mai multe cazuri.

Infractorii preferă persoanele în vârstă, mai credule și în general mai puțin dispuse să depună plângeri la Poliție, din cauza prejudiciului mic.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax