Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Patru angajați ai Tribunalului Alba, confirmați cu COVID-19. Activitatea instanței se desfășoară în condiții normale

Publicat

tribunal

Patru angajați ai Tribunalului Alba au fost confirmați pozitiv cu COVID-19.

” Luni,12.10.2020, un angajat al Tribunalului Alba fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19 în urma prezentării la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul SJU Alba Iulia cu simptome de viroză respiratorie. Încă din cursul zilei de luni 12.10.2020 au fost anunțați reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Alba, a fost declanșată ancheta epidemiologică și au fost identificați contacții direcți. Colegii contacți direcți cu cel mai mare risc de infectare au rămas în carantină la domiciliu, dintre aceştia 2 au fost confirmaţi pozitiv in cursul zilei de joi.

O altă persoană aflată deja în concediu medical a fost confirmată pozitiv tot în cursul zilei de joi şi colegii contacți direcți cu cel mai mare risc de infectare au rămas în carantină la domiciliu.

Până în prezent niciun alt angajat al instanței nu a manifestat simptome de infectare .

În data de 16 octombrie 2020, vineri, la sfârşitul programului, se va efectua dezinfecţia şi igienizarea generală în toate spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea Tribunalul Alba şi Judecătoria Alba Iulia prin intermediul unei firme specializate.

Activitatea instanței se desfășoară în continuare în condiţii normale. Începând cu data de 16.10.2020 şi pe întreaga perioadă a stării de alertă, la Tribunalul Alba şi la instanţele din circumscripţia teritorială se introduce munca la domiciliu. Conducerea Tribunalului Alba urmăreşte să asigure desfăşurarea în bune condiţii a activităţii administrativ judiciare a instanţei şi colaborează îndeaproape cu reprezentanții DSP Alba urmând toate măsurile recomandate”, au trransmis reprezentanții instanței din Alba, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax