Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pavilion de lumină în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Surpriză cu ocazia Sărbătorilor de iarnă pentru albaiulieni şi turişti

Publicat

lumini iarna Pe perioada Sărbătorilor de Iarnă, Piaţa Cetăţii din Alba Iulia va fi împodobită cu un „pavilion de lumină”, ce va completa atmosfera de sezon din zona istorică. Amplasarea unui astfel de mobilier urban este la aprobat în Consiliul Local, în şedinţa din octombrie.

Va fi amplasat lângă Muzeului Principia, în faţa spaţiului arheologic îngrădit. Va avea formă poligonală regulată, cu înălţume de 12 metri, respectiv 4,5 – 6 metri a stâlmpilor periferici şi nu va fi acoperit.

Suprafaţa pe care va fi construit este de 1063,5 mp.

Va rămâne în Piaţa Cetăţii timp de două luni şi jumătate, pentru a face mai atractivă Cetatea Alba Carolina în sezonul turistic pe timpul sărbătorilor de iarnă.

(P)  Căciuli, mănusi și fulare pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii de la 900 branduri : Nike, Adidas, Puma, Salomon, Slazenger, Dunlop, Karrimor, Under Armour,  Everlast etc. La FashionSport.ro este Black Friday în fiecare zi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax