Connect with us
Publicitate

BLAJ

Persoană REȚINUTĂ, după perchezițiile efectuate în zona Blaj, la suspecți de contrabandă cu țigări. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

În urma perchezițiilor efectuate marți, 6 iulie, la persoane bănuite de contrabandă, au fost indisponibilizate 1.100 de țigarete, peste 500 de litri de alcool, articole vestimentare, telefoane și suma de 17.650 de lei. O persoană a fost reținută.

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, au efectuat 16 percheziţii, pe raza municipiului Blaj și a unor localități rurale învecinate, la persoane bănuite de contrabandă.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada februarie – iulie 2021, mai multe persoane ar fi deținut, transportat și comercializat, pe raza municipiului Blaj și a mai multor localități învecinate, produse accizabile, fără ca acestea să fie marcate sau având marcaje false.

Cu ocazia perchezițiilor, au fost identificate și indisponibilizate 1.100 de țigarete și 134 de litri de alcool, provenite din contrabandă, 378 de litri de alcool producție proprie, 49 de articole vestimentare, care urmau să fie comercializate, precum și telefoane mobile și suma de 17.650 de lei.

În acest fel, ar fi fost creat, bugetului de stat, un prejudiciu în valoare de 18.000 de lei.

Două persoane vizate de anchetă, au fost depistate și conduse la sediul poliției, iar alte 20 au fost citate și audiate.

Față de o persoană, de 47 de ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 7 iulie, va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

La activități au participat și polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, criminalistic, acțiuni speciale și reprezentanți ai Direcției Regionale Vamale Brașov.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax