Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 10.000 de persoane s-au înscris la concursul de admitere la şcolile de poliţie, pe cele 1.600 de locuri

Publicat

politie

Până pe 15 iunie – termenul limită, pe cele 1.600 de locuri la şcolile de agenţi de poliţie s-au înscris 10.363 de candidaţi – 8.249 candidaţi pe 1.300 de locuri, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, şi 2.114 pe 300 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Cei mai mulţi candidaţi sunt băieţi – 5.734. Aceştia vor candida pe aceleaşi locuri cu fetele, toţi având şanse egale, precizează IGPR.

Citește și LISTELE cu REZULTATE ADMITERE MAI 2020: Cu ce note s-a intrat la școlile de agenți de POLIȚIE în sesiunea ianuarie

În această perioadă, candidaţii se află în etapa de evaluare psihologică şi examinare medicală, urmând ca, între 24 august şi 3 septembrie, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca să organizeze concursul de admitere.

Evaluarea performanţei fizice a candidaţilor la şcolile de poliţie se face prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ. Criteriul privind înălţimea candidaţilor a fost abrogat, arată sursa citată.

Proba de verificare a cunoştinţelor va consta într-un test-grilă la disciplinele Limba română şi limba străină (limba engleză sau limba franceză, potrivit opţiunii la înscriere).

Durata studiilor este de 1 an.

 

sursa: economica.net

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax