Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 140 de militante PDL din toate judeţele se reunesc în Alba, la Şcoala Politică de Vară, în 23-25 august

Publicat

Femeile democrat-liberale din toată țara se vor întâlni în județul Alba pentru a participa la anuala Școală Politică de Vară. Evenimentul naţional se va desfăşura în perioada 23-25 august la Zlatna și îşi propune să aducă împreună militantele Partidului Democrat Liberal din toate judeţele pentru 3 zile, perioadă în care se vor discuta teme diverse.

Un număr cuprins între 140 şi 150 de militante vor fi prezente la evenimentul organizat de Organizaţia de Femei a Partidului Democrat Liberal iar deschiderea Şcolii politice de vară va avea loc vineri, 23 august începând cu ora 11.00.

„Pentru noi, ca județ, este o onoare să găzduim acest eveniment important, desfășurat de Organizația de Femei a PDL. Agenda exactă, temele abordate și invitațiile urmează să fie stabilite săptămâna viitoare, când la Alba Iulia ar putea ajunge Cristina Trăilă și Sulfina Barbu”, a precizat Rodica Andronescu, președintele Organizației de Femei a PDL Alba.

Oana ALEXA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dedy

    miercuri, 14.08.2013 at 17:48

    o laie de militante……***** care au fost in toate partidele

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax