Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 170 de pietoni amendaţi de Poliţia Rutieră Alba, în două zile. Acţiune pentru siguranţa circulaţiei

Publicat

trecere pietoni OMV alba iulia Poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Alba au amendat peste 170 de pietoni, în perioada 10 – 11 februarie, în cadrul unei acțiuni preventive.  Un conducător auto a rămas fără permisul de conducere, pentru neacordare prioritate pietonilor angajaţi în traversarea drumului public.

În perioada 10 – 11 februarie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au organizat, pe raza judeţului, o acţiune preventivă în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în mod deosebit al pietonilor care nu respectă normele rutiere.

Cu această ocazie au fost aplicate pietonilor 176 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 37.170 lei, fiind totodată reţinut în vederea suspendării un permis de conducere pentru neacordare prioritate pietonilor angajaţi în traversarea drumului public.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D.

    duminică, 14.02.2016 at 08:02

    Din nou Alba’ s finest la cersit (ciupit) …chiar si peste drum de spital amendeaza bolnavii si necajitii care ies sa si cumpere mancare si medicamente….in timp ce dupa ora 20:00 pe Motilor in sus se ating lejer viteze de 150 la ora !!!! iar pe stradutele din Tolstoi BMW-urile de 1200 EURO reusesc totusi sa atinga 120…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax