Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Plângere penală pentru o firmă din comuna Unirea. A fost prinsă cu persoane care munceau „la negru”

Publicat

O societate comercială care îşi desfăşoară activitatea în localitatea Unirea, s-a ales cu plângere penală după ce a fost depistată cu şase persoane la muncă, pentru care nu avea acte legale angajare. În perioada 28 octombrie- 1 noiembrie, inspectorii ITM au aplicat amenzi în valoare de aproape 42.000 de lei.

S.C. Acor Divers SRL din loc. Baru, jud. Hunedoara, cu  punct de lucru în comuna Unirea, judeţul Alba, a fost depistată de inspectorii ITM cu 6 pers în lucru fără forme legale de angajare. Acesta s-a ales cu plângere penală conform Art.264 alin.3. Codul Muncii.

În aceeaşi perioadă au fost controlate 72 de unităţi în domeniul relaţiilor de muncă şi aplicate 11 amenzi în valoare totala de 41.900 lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate 41 de unităţi şi aplicate patru sancţiuni din care un avertisment şi trei amenzi în valoare de 12.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax