Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PREMIERĂ în Alba: Vichi Farm, prima farmacie locală independentă care are curajul să se extindă pe piața online (P)

Publicat

Cumpărăturile online au devenit un adevărat mod de viață. Foarte multă lume preferă confortul de a achiziționa produse direct dintr-un magazin virtual. În plus, spațiul online oferă clientului și avantajul de a cumpăra mai ieftin decât din magazinele tradiționale.

Farmacia Vichi Farm este un brand în dezvoltare pe piața din Alba Iulia. Managerul Radu Stoian este un antreprenor care a înțeles din experiență că o afacere poate urma doar două căi: spre creștere sau spre prăbușire. Pe o piață capitalistă competitivă nu există loc de stagnare sau funcționare liniară.

„Ca să crești o afacere poate însemna un drum anevoios, însă obiectivele clare și consecvența sunt cele care fac diferența pe piața economică. Din multele încercări eșuate, care mi-au folosit drept lecții de viață și business, am învățat că succesul nu constă în a privi spre concurență cu invidie, ci în a privi spre potențialul forțelor proprii. Pentru mine este mai important să am alături o echipă de oameni care să mă susțină în îndeplinirea obiectivelor, decât să conduc oamenii. Pot să spun că sunt norocos din acest punct de vedere pentru că am o echipă minunată în farmacie. Ne place lucrul bine făcut, de aceea dezideratul nostru este să găsim soluții prin consilierea pacienților care ne trec pragul farmaciei, astfel încât să plece de la noi lămuriți și cu produse de care au cu adevărat nevoie.

Totodată, vorba bună și zâmbetul adresat clienților nu este o metodă de marketing, ci o stare de fapt”, ne mai spune antreprenorul albaiulian.

Marți, 14 Mai 2019, s-a lansat magazinul www.vichifarm.ro cu reduceri și oferte speciale pentru albaiulieni.

„Extinderea de la locația fizică la online este o mișcare firească”, ne explică Radu Stoian.

„Facem uneori glume în farmacie când trebuie să înghesuim produsele… spunem că tot ce nu încape pe rafturi punem pe site.

Vichifarm.ro este o extindere firească și necesară zilelor noastre. Un magazin online poate fi accesibil unei largi categorii de clienți. Astfel, pot fi eliminate barierele spațiale și temporale. Indiferent de locul în care se află clienții, comanda poate fi plasată oricând și la orice oră. Trăim vremurile acestea în care tehnologia este o unealtă care ne deschide ușile spre bunăstare. Și eu sunt un cumpărător online și înțeleg conceptul de a face achiziții din confortul casei. În zilele noastre chiar și bunicii cumpără de pe internet. Ce-i drept, cu ajutorul tinerilor din familie”, ne spune Radu Stoian zâmbind.

Magazinele online sunt văzute ca un trend în creștere, reușind să atragă tot mai mulți adepți printre persoanele care nu au timpul, plăcerea sau energie să facă shopping prin oraș. Ba mai mult, eficientizarea procesului de cumpărare a crescut și datorită comerțului direct de pe smartphone.

Pentru că prețurile produselor din magazinul online vichifarm.ro vor fi mai mici și mai convenabile pentru cumpărători față de prețurile din farmacie, Radu Stoian a venit cu o oportunitate pentru albaiulieni. A creat pentru aceștia posibilitatea de a cumpăra online, cu ridicare produselor din farmacie.

„Ne-am gândit că discount-urile de pe site de cel puțin 10% dar care ajung și la 30%, i-ar putea avantaja pe albaiulieni să achiziționeze mai ieftin produsele online. Pentru a nu adăuga costuri suplimentare de transport local, am decis să le venim în ajutor cu opțiunea de a cumpăra online și de a ridica produsele din Farmacia Vichi Farm. Insă, pentru cei care doresc o experiență “100% online” există si posibilitatea livrării prin curier rapid iar plata se poate face cu ramburs, card sau chiar ordin de plată. Toate aceste detalii se gasesc usor pe www.vichifarm.ro

Acum, odată cu lansarea site-ului (n.r. Marți, 14 mai 2019) , toate produsele de pe vichifarm.ro sunt la reducere. Vorbim despre dermato-cosmetice, produse de igienă, tehnico-medicale, jucării LEGO, hrană pentru bebeluși, biberoane și accesorii, toate brand-uri internaționale, dar și românești, de renume. În viitorul apropiat vom veni către cumpărători cu noi produse: cosmetice și dermato-cosmetice, noi produse din categoria „Mama și copilul” , încălțăminte ortopedică, suplimenți alimentari și medicamente OTC (cele care se eliberează fără prescripție medicală)”, conchide Radu Stoian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax