Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele ALDE Alba: Cei de la PSD Alba ”sunt nesinceri și nu respectă nici o promisiune sau înțelegere”

Publicat

Probleme în judeţul Alba la nivelul alianței de guvernare. Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, se declară total nemulțumit de colaborarea pe care o are cu reprezentanţii conducerii locale a social-democraților, despre care spune că sunt nesinceri și nu respectă nici o promisiune sau înțelegere.

Mai mult, Lazăr a declarat că filiala locală ALDE nu a realizat absolut nimic constructiv alături de social-democrații din Alba.

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba, s-a declarat total nemulțumit de colaborarea pe care o are cu Partidul Social Democrat și în special cu conducerea acestuia la nivel local.

”O mare nemulțumire a mea, legată de colaborarea cu PSD Alba. Eu vorbesc de filiala Alba. Am fost tot timpul nemulțumit și sunt în continuare nemulțumit de colaborarea cu conducerea PSD. Avem relații bune cu foarte mulți din PSD, dar am avut tot timpul și avem probleme cu cei din conducerea, social-democraților.

Din punctul meu de vedere, sunt nesinceri, să nu zic altfel, obișnuiți să nu respecte nici un fel de promisiune și înțelegere. De-a lungul anilor au fost la guvernare și cu partide mai mici. Spre exemplu cu UNPR, un partid mic, au făcut ce au făcut cu ei. Liderii UPNR au fost mulțumiți să primească un osicior cu un pic de cărniță, iar apoi să își facă cei din PSD Alba cu cei din consiliul local, cu pediştii din Consiliul Local și Județean. Numai că acolo PDL-iştii le aruncă mai mult decât un osicior cu carne, le aruncă un rasol, din care mănâncă și o parte din ei, iar din restul bunătăților se înfructă pediştii.

Așa cum am spus, conducătorii din PSD Alba sunt nesinceri, uită promisiunile și nu sunt demni pentru a avea colaboratori ca cei din ALDE”, a declarat Ioan Lazăr, miercuri, în conferinţă de presă.

 Întrebat care sunt mai exact problemele dintre PSD și ALDE Alba, Ioan Lazăr a făcut precizări:

”Nu avem nici un fel de înțelegere, nu reușin nici cum să avem înțelegeri… de guvernare. Noi avem un program de guvernare, pe care trebuie să îl ducem la îndeplinire împreună, așa cum și la nivel național există un proiect de guvernare, există mici probleme. La noi nu există nici un proiect de guvernare, nu există nici un fel de colaborare. Nu am realizat absolut nimic constructiv împreună până acum” a spus liderul ALDE Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax