Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Președintele ALDE Alba: Cei de la PSD Alba ”sunt nesinceri și nu respectă nici o promisiune sau înțelegere”

Publicat

Probleme în judeţul Alba la nivelul alianței de guvernare. Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, se declară total nemulțumit de colaborarea pe care o are cu reprezentanţii conducerii locale a social-democraților, despre care spune că sunt nesinceri și nu respectă nici o promisiune sau înțelegere.

Mai mult, Lazăr a declarat că filiala locală ALDE nu a realizat absolut nimic constructiv alături de social-democrații din Alba.

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba, s-a declarat total nemulțumit de colaborarea pe care o are cu Partidul Social Democrat și în special cu conducerea acestuia la nivel local.

”O mare nemulțumire a mea, legată de colaborarea cu PSD Alba. Eu vorbesc de filiala Alba. Am fost tot timpul nemulțumit și sunt în continuare nemulțumit de colaborarea cu conducerea PSD. Avem relații bune cu foarte mulți din PSD, dar am avut tot timpul și avem probleme cu cei din conducerea, social-democraților.

Din punctul meu de vedere, sunt nesinceri, să nu zic altfel, obișnuiți să nu respecte nici un fel de promisiune și înțelegere. De-a lungul anilor au fost la guvernare și cu partide mai mici. Spre exemplu cu UNPR, un partid mic, au făcut ce au făcut cu ei. Liderii UPNR au fost mulțumiți să primească un osicior cu un pic de cărniță, iar apoi să își facă cei din PSD Alba cu cei din consiliul local, cu pediştii din Consiliul Local și Județean. Numai că acolo PDL-iştii le aruncă mai mult decât un osicior cu carne, le aruncă un rasol, din care mănâncă și o parte din ei, iar din restul bunătăților se înfructă pediştii.

Așa cum am spus, conducătorii din PSD Alba sunt nesinceri, uită promisiunile și nu sunt demni pentru a avea colaboratori ca cei din ALDE”, a declarat Ioan Lazăr, miercuri, în conferinţă de presă.

 Întrebat care sunt mai exact problemele dintre PSD și ALDE Alba, Ioan Lazăr a făcut precizări:

”Nu avem nici un fel de înțelegere, nu reușin nici cum să avem înțelegeri… de guvernare. Noi avem un program de guvernare, pe care trebuie să îl ducem la îndeplinire împreună, așa cum și la nivel național există un proiect de guvernare, există mici probleme. La noi nu există nici un proiect de guvernare, nu există nici un fel de colaborare. Nu am realizat absolut nimic constructiv împreună până acum” a spus liderul ALDE Alba.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

OFICIAL: A început programul ”Rabla” la electrocasnice. Echipamentele eligibile și procedura de obținere a voucherelor

Publicat

electrocasnice

Programul Rabla pentru Electrocasnice s-a lansat oficial. De astăzi, puteți solicita vouchere pe siteul Ministerului Mediului. Potrivit noului ghid, publicat de Ministerul Mediului, programul cuprinde acum mai multe tipuri de electrocasnice, faţă de cele trei de anul trecut. Aşadar, românii vor putea lua vouchere şi pentru televizoare sau maşini de spălat vase. Iar fondurile pentru […]

Citește mai departe
Publicitate

CÎMPENI

VIDEO: Podul de 100 de ani de la Câmpeni. Spoială peste rugina timpului, în cinstea vizitei familiei regale în Apuseni

Publicat

pod campeni

Podul de fier care traversează Arieșul în Câmpeni și face legătura cu partea industrială a orașului s-a degradat și este un real pericol pentru cei care îl trec zilnic cu camioane de mare tonaj, dar și cu autoturisme. Grinzile de metal au ruginit și s-au șubrezit. Potrivit primarului din Câmpeni, Călin Andreș, administraţia locală a […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Marcel Iureș la Festivalul de Teatru de la Alba Iulia. Îndrăgostit de Cetate, contrariat de Monumentul Unirii

Publicat

Marcel Iureș joacă vineri seară în ”Moș Nichifor”, o nouă adaptare a poveștilor lui Ion Creangă, marca Alexandru Dabija. Prezent astăzi la o întâlnire cu jurnaliștii și cu publicul său, marele actor a povestit cât de mult îi place la Alba Iulia. A spus că s-a plimbat prin Cetate alături de fiul său, unde i […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Se înlocuiesc semafoarele la intersecția OMW – Stadion din Alba Iulia. Trafic îngreunat

Publicat

Trafic rutier este îngreunat vineri, în intersecția dintre Bulevardul Revoluției 1989, Bulevardul Republicii și strada Calea Moților din Alba Iulia. Muncitorii înlocuiesc semaforul vechi cu unul nou. Semaforul a fost scos din funcțiune încă de joi. Până la finalizarea lucrărilor, circulația rutieră este dirijată de polițiști. Reamintim faptul că în urmă cu două luni, unul […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate