Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Președintele ALDE Alba: Cei de la PSD Alba ”sunt nesinceri și nu respectă nici o promisiune sau înțelegere”

Publicat

Probleme în judeţul Alba la nivelul alianței de guvernare. Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, se declară total nemulțumit de colaborarea pe care o are cu reprezentanţii conducerii locale a social-democraților, despre care spune că sunt nesinceri și nu respectă nici o promisiune sau înțelegere.

Mai mult, Lazăr a declarat că filiala locală ALDE nu a realizat absolut nimic constructiv alături de social-democrații din Alba.

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba, s-a declarat total nemulțumit de colaborarea pe care o are cu Partidul Social Democrat și în special cu conducerea acestuia la nivel local.

”O mare nemulțumire a mea, legată de colaborarea cu PSD Alba. Eu vorbesc de filiala Alba. Am fost tot timpul nemulțumit și sunt în continuare nemulțumit de colaborarea cu conducerea PSD. Avem relații bune cu foarte mulți din PSD, dar am avut tot timpul și avem probleme cu cei din conducerea, social-democraților.

Din punctul meu de vedere, sunt nesinceri, să nu zic altfel, obișnuiți să nu respecte nici un fel de promisiune și înțelegere. De-a lungul anilor au fost la guvernare și cu partide mai mici. Spre exemplu cu UNPR, un partid mic, au făcut ce au făcut cu ei. Liderii UPNR au fost mulțumiți să primească un osicior cu un pic de cărniță, iar apoi să își facă cei din PSD Alba cu cei din consiliul local, cu pediştii din Consiliul Local și Județean. Numai că acolo PDL-iştii le aruncă mai mult decât un osicior cu carne, le aruncă un rasol, din care mănâncă și o parte din ei, iar din restul bunătăților se înfructă pediştii.

Așa cum am spus, conducătorii din PSD Alba sunt nesinceri, uită promisiunile și nu sunt demni pentru a avea colaboratori ca cei din ALDE”, a declarat Ioan Lazăr, miercuri, în conferinţă de presă.

 Întrebat care sunt mai exact problemele dintre PSD și ALDE Alba, Ioan Lazăr a făcut precizări:

”Nu avem nici un fel de înțelegere, nu reușin nici cum să avem înțelegeri… de guvernare. Noi avem un program de guvernare, pe care trebuie să îl ducem la îndeplinire împreună, așa cum și la nivel național există un proiect de guvernare, există mici probleme. La noi nu există nici un proiect de guvernare, nu există nici un fel de colaborare. Nu am realizat absolut nimic constructiv împreună până acum” a spus liderul ALDE Alba.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

LIVE VIDEO: Şedinţă la Consiliul Local Alba Iulia. Zone de agrement în Cetatea Alba Carolina şi pe malul râului Mureş

Publicat

sedinta CL Alba Iulia

Consilierii locali din Alba Iulia sunt convocaţi vineri, 22 martie, de la ora 13.00, în şedinţă extraordinară, cu şapte proiecte pe ordinea de zi. Au de probat bugetul pe 2019, amenajarea zonei de agrement și debarcader pe râul Mureș în municipiul Alba Iulia şi alte proiecte. Ordinea de zi: 1. Aprobarea execuției bugetului general de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Halterofil la 13 ani. Robert Năstase, sportiv la CS Unirea Alba Iulia, pe podium la Campionatul Național

Publicat

Robert Nastase

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a obținut primele clasări pe podium din acest an, prin sportivul Robert Ionuț Năstase, la Campionatul Național de Haltere și Cupa României de Juniori 1. Ionuț Robert Năstase a obținut trei locuri trei la Campionatul Național (la probele smuls, aruncat și total), respectiv un loc trei la Cupa României […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO ȘTIREA TA: Dezastrul dintre Zlatna și Trâmpoiele. ”Drum public, pericol public”

Publicat

zlatna

Drumul dintre Zlatna și Trâmpoiele este un pericol real pentru participanții la trafic, ne-a semnalat un cititor Alba24. Carosabilul a crăpat pe lungimea drumului, craterele formate fiind imense. Mașinile circulă cu mare dificultate, mai ales pe timpul nopții. ”Drum public, pericol public. Drumul care duce de la Zlatna la Trâmpoiele o ia la vale de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Acțiune a jandarmilor de ecologizare pe malul râului Ampoi la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei

Publicat

actiune ecologizare ampoi jandarmi

Jandarmii din Alba au desfășurat vineri, 22 martie, o acțiune de ecologizare la Alba Iulia, pe malul râului Ampoi. Aceștia au vrut să atragă atenția asupra importanței menținerii unui mediu curat, cu atât mai mult a surselor de apă. Acțiunea a început vineri, 22 martie, de Ziua Mondială a Apei, în jurul orei 10:30. La […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate