Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Alba Iulia vrea să construiască un teren de minifotbal în cartierul Lumea nouă. Investiție de peste 185.000 de euro

Publicat

teren gheorghe sincai Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia vor avea de aprobat, în ședința extraordinară a Consiliului Local de luni, 11 aprilie, documentația tehnico-economică pentru obiectivul de investiții „Amenajare bază sportivă – Lumea nouă – Alba Iulia”. Proiectul prevede amenajarea unui teren de minifotbal, în suprafață de 1.381 mp, pe strada Gheorghe Șincai din oraș. Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 187.861 euro. 

Suprafața de teren destinată amplasării construcției proiectate se află situată în perimetrul construibil al municipiului Alba Iulia, strada Gheorghe Șincai nr. 14. Terenul studiat are o suprafață de 50.000 mp conform extras CF, din care au fost alocați pentru amenajarea bazei sportive 1.381 mp, având dimensiunea de 55,95 metri pe 24,26 metri.

Pe terenul în suprafață de 50.000 mp se află amplasat în partea de sud-vest un târg în suprafață de 18.150 mp, restul terenului fiind liber de construcții.

Pentru amenajarea terenului de minifotbal au fost alocați 1.381 mp din totalul suprafeței de 50.000 mp. În conformitate cu situația actuală, terenul de minifotbal va fi amplasat la strada Gheorghe Șincai, în imediata vecinătate a târgului aflat în partea de sud-vest a terenului studiat.

Accesul în incintă se face din strada Gheorghe Șincai, în acest sens fiind proiectat un acces pietonal.

În incintă vor fi amenajate alei pietonale, spații verzi plantate și înierbate. Accesul pe terenul de minifotbal se face prin intermediul unei porți cu dimensiunile de 2,90 metri x 2,50 metri.

Împrejmuirea prevăzută se va realiza pe toate laturile terenului de minifotbal cu stâlpi metalici și închidere cu plasă sârmă plastificată de culoare verde cu înălțimea de 4 metri și plasă polipropilenă de culoare verde, până la înălțimea de 8,60 metri.

Terenul de sport se va realiza din gazon sintetic amplasat pe o placă de beton armat de 10 cm, care va fi turnată pe o pernă de balast de 50 cm grosime.

Construcția va funcționa având rezolvate următoarele utilități necesare:

– instalație electrică prin racord la rețeaua de joasă tensiune existentă în zonă

– instalație de apă rece prin racord la rețeaua de apă a localității (se va monta o cișmea pentru apă potabilă și un racord cu robinet și furtun pentru igienizarea platformei ecologice)

– investiția va fi echipată cu două toalete ecologice

– gestionarea deșeurilor menajere se va face prin intermediul unei miniplatforme ecologice

Sursele de finanțare se vor asigura din bugetul local al Primăriei municipiului Alba Iulia și alte surse legal constituite,

Valoarea totală a investiției este de 844.626 lei (inclusiv TVA), reprezentând aproximativ 187.861 euro, din care C + M 793.131 lei reprezentând 176.407 euro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax