Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiectul „Alba Iulia capitală Culturală Europeană în 2020”, prezentat la o conferință internațională la Cluj Napoca

Publicat

Proiectul Alba Iulia Capitală Culturală Europeană intră din nou în atenția autorităților locale, dar şi naţionale. Alba Iulia va fi prezentă la Conferința Internațională organizată în 13-14 noiembire la Cluj-Napoca, pe tema „Capitală Culturală Europeană 2020”, prin președintele comitetului de inițiativă al proiectului Alba Iulia Capitală Culturală Europeană 2020, Radu Matei Todoran.

„Comitetul de inițiativă “Alba Iulia -2020- Capitală Culturală Europeană” și-a reluat activitatea. Se pare că zodia “Scorpionului” a influențat pozitiv activitatile noastre și astfel am reușit să punctăm în două direcții foarte importante:

– Recunoaștere națională și internațională a eforturilor noastre de până acum prin invitarea în mod oficial la Conferința Internațională “Capitală Culturală Europeană 2020+” a președintelui interimar al comitetului de initiativa din Alba Iulia, dr.Radu Matei Todoran. Această conferință se va desfășura în perioada 13-14 Noiembrie la Cluj Napoca și va avea o participare prestigioasă iar președintelui albaiulian i se oferă și ocazia de a lua cuvântul în plen.

– Recunoașterea locală prin invitarea președintelui Comitetului de Inițiativă Alba Iulia Capitală Culturală Europeană 2020 la Primărie, pentru o discuție oficială cu primarul Mircea Hava. În urma unor dezbateri constructive s-a căzut de comun acord că inițiativa trebuie pusa în practică prin inregistrarea asociației, alegerea organelor de conducere și stabilirea de comun acord a unui plan de acțiune pe termen scurt, mediu și lung. Noi dorim ca acest lucru să se întâmple în cel mai scurt timp.

Iată că, dincolo de politică, în Alba Iulia se poate construi atunci când obiectivele sunt de importanță majoră pentru comunitate”, a transmis președintele comitetului de inițiativă al proiectului Alba Iulia Capitală Culturală Europeană 2020, dr. Radu Matei Todoran.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax