Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Rabla 2020 și pentru motociclete: Ce mărci sunt disponibile în program și facilitățile pentru cei care vor să treacă pe 2 roți

Publicat

În Programul „Rabla” 2020, pe componenta Moto, sunt disponibile 12 mărci de motociclete și scutere. Românii pot beneficia de o reducere de până la 7.000 lei pentru achiziţia de motociclete sau scutere noi, cu motor termic sau electric, se arată într-un comunicat de presă al unei asociaţii de profil.

„Scuterele şi motocicletele sunt soluţia atunci când vorbim de poluare şi aglomeraţie urbană. Schimbarea pe două roţi se produce sub ochii noştri chiar şi în România, iar actualul context generat de pandemia COVID-19 duce la impulsionarea unei pieţe care până acum se dezvolta organic, din necesitate.

Analizele făcute de specialişti în mobilitate urbană arată că susţinerea deplasării pe două roţi în mediu urban este cea mai uşor de implementat şi cea mai ieftină soluţie de descongestionare a traficului şi de reducere a poluării. Acum, în „era COVID19″, reprezentanţi FEMA – Federaţia Europeană a Asociaţiilor de Motociclişti au lansat, deja, ideea că motocicletele şi scuterele sunt opţiunile ideale pentru deplasare personală în perioada distanţării sociale.

În perioada distanţării sociale, care va dura mult timp de acum înainte, transportul în comun devine periculos sau ineficient, taxiurile vor fi de evitat, iar dacă vom folosi toţi maşina personală vom bloca traficul.

Aglomeraţia din transportul în comun nu este o opţiune. Vor exista limitări pentru a respecta distanţarea socială şi va trebui să învăţăm cu toţii să purtăm măşti de protecţie. Nu este posibil, fizic, să mergem toţi cu maşina personală. Oraşele nu sunt concepute pentru un număr aşa mare de maşini”, susţin reprezentanţii motoADN.

Potrivit sursei citate, în ediţia din acest an a Programului „Rabla”, cei care vor să acceseze componenta Moto trebuie să ştie că dealerii înscrişi până în prezent sunt reprezentaţi ai mărcilor Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Itlajet, Moto Guzzi, Piaggio, Royal Enfield, SYM, Suzuki, Ural, Vespa şi, în curând, urmează să fie aprobată Yamaha.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax