Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Record tragic în SUA, în ultimele 24 de ore: 2.228 de morți din cauza COVID-19. Este cel mai mare număr înregistrat de vreo țară

Publicat

Statele Unite au înregistrat marţi un bilanţ record de 2.228 de decese în 24 de ore ca urmarea îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Este vorba despre cel mai mare număr zilnic de morţi la nivel mondial, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins. 

Numărul total de decese de la declanşarea epidemiei noului coronavirus în SUA a atins 25.757.

SUA au devenit la sfârşitul săptămânii trecute cea mai îndoliată ţară din lume, depăşind Italia (peste 21.000 de morţi), Spania (peste 18.000 de morţi) şi Franţa (peste 15.700 de morţi), state care însă au o populaţie mult mai mică comparativ cu cea a SUA.

Potrivit CNN, Statele Unite ar putea fi nevoite să suporte distanțarea socială până în 2022, dacă un vaccin nu va fi descoperit rapid.

Oficialii din domeniul sănătății au avertizat că decesele nu înseamnă că restricțiile de ședere la domiciliu sunt un eșec. Statul New York și alte zone afectate în continuare continuă să raporteze scăderi puternice ale spitalizărilor și pacienților care au nevoie de ventilatoare, scrie Reuters.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax