Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rețeaua Orange a căzut la nivel național. „Secționări multiple în rețeaua de fibră optică”

Publicat

telefon mobil

Reţeaua de telefonie mobilă a Orange România întâmpină probleme, miercuri după-amiază. Clienţii nu pot efectua şi primi apeluri în reţea, trimite SMS-uri sau utiliza internetul mobil.

În jurul orei 15:20, zeci de albaiulieni s-au prezentat în magazinele operatorului de telefonie mobilă reclamând faptul că rețelele de date și voce nu funcționează.

În urma plângerilor primite, Orange România a postat pe pagina de Facebook o reacţie în care a explicat că problemele au fost cauzate de fibra optică tăiată în mai multe zone.

„Salut, momentan, o parte dintre clienţii noştri întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date, precum şi a aplicaţiilor Orange. Această situaţie se manifestă ca urmare a secţionării multiple în reţeaua de fibră optică. Colegii noştri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri şi îţi mulţumim pentru înţelegere. Revenim imediat ce avem noutăţi”, este mesajul transmis de reprezentanții companiei pe rețeaua de socializare Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax