Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Senatorul Călin Matieș și soția sa au împlinit 25 de ani de căsătorie. Mesajul emoționat al acestuia, la nunta de argint

Publicat

Senatorul Călin Matieș și soția sa au împlinit 25 de ani de căsătorie. Cu această ocazie, Călin Matieș i-a transmis un mesaj într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

„25 de ani de căsătorie, de bucurii, împliniri si provocări!

În același timp, 25 de ani de când suntem sprijin unul altuia, de când nu mai suntem singuri, ci mereu împreună!

Îmi amintesc ca ieri acel DA de la care a început totul! O călătorie frumoasă, presărată cu atât de multe bucurii, realizări și 2 flori ce au răsărit din noi, în curtea căsniciei noastre!!

Sunt atât de multe pentru care îți sunt recunoscător iubita mea soție si mai presus de toate, la fel ca acum 25 de ani, vreau în primul rând să îți spun același simplu dar plin de toată ființa mea: TE IUBESC!!

Tineri și frumoși, porneam în viață fără a știi ce ne așteaptă cu adevărat! La fel de frumoși și, în caz tău mai ales, de tineri , pășim astăzi peste prima bornă de 25 de ani cu același avânt, dar cu mai multă experiență și responsabilitate!

Ți-as aduce astăzi în dar toate florile pământului și nu ar fi de ajuns să iti spuna cat de mult însemni pentru mine și pentru copiii noștri!! Ți-o spun eu, din toată inima: ești TOTUL!!
Îmi doresc ca și următorii 25 de ani să ne fie plini de sănătate, de bucurie și realizări, cu mult rost și sens în toate planurile noastre binecuvântate de Dumnezeu! Te iubesc din tot sufletul, soția mea pe veci!!!

PS: ce fain a sunat din gura ta acel „DA” care ne-a adus astăzi aici!! Si ce fain ar fi să îl auzim ceva mai des și astăzi Știai ca trebuie să fie și o mică glumă pe undeva, asa-i?”, a scris senatorul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate