Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Slabe șanse să înceapă școala în regim normal din toamnă. Care ar fi cel mai bun scenariu, potrivit ministrului Educației

Publicat

Sunt șanse mici ca școala să înceapă în regim normal din toamnă. Ministrul Educației, Monica Anisie, spune că ituația actuală nu permite ca toți elevii să fie aduși în clase.

”Am analizat împreună cu colegii din inspectorat modalitățile în care am putea redeschide unitățile de învățământ începând cu anul școlar 2020 – 2021.

Toate scenariile pe care Ministerul Educației le are în vedere țin cont de recomandările Ministerului Sănătății.

Cel mai bun scenariu, dacă Ministerul Sănătății va face această recomandare, va fi acela în care elevii, unii vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică.

Vezi și ADMITERE LICEU 2020: Actele necesare pentru înscrierea elevilor pe locurile repartizate de la licee. Până când se depun dosarele

Luăm în calcul dacă nu va fi nicio problemă, dar nu cred…. unul dintre scenarii era să începem normal, dar nu e cazul de situație normală – sau dacă va fi din ce în ce mai rău mai rău, să continuăm învățarea online”, a declarat Monica Anisie, potrivit digi24.ro.

Ministrul a recunoscut că a fost o perioadă în care ”a trebuit să ne adaptăm la o situație dificilă” și că ”vom realiza cursuri de formare în această perioadă pentru profesori pentru a îmbunătăți ceea ce s-a făcut”, în ceea ce privește școala online.

sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax