Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șoferi din Ighiu, Blaj și Sântimbru, prinși băuți la volan. Sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

Publicat

etilotestPolițiștii din Alba au despistat, în weekend, trei șoferi din Ighiu, Blaj și Sântimbru care s-au urcat la voland după ce au consumat băuturi alcoolice. Aceștia s-au ales cu dosare penale respectiv amendă contravențională pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 16 august, în jurul orei 03.20, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe C.A., de 26 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism pe C-lea Moţilor din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Tot duminică, la ora 02.05, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă, l-au depistat pe E.C.T., de 49 de ani, din municipiul Blaj, care conducea un autoturism, pe strada Mihai Eminescu din comuna Valea Lungă, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de E.C.T., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Sâmbătă, 15 august, în jurul orei 17.50, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au oprit pentru control, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, un autoturism condus de B.A., un bărbat de 42 de ani, din comuna Sântimbru, judeţul Alba.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat că era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparat fiind de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de B.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Pentru conducere sub influenţa alcoolului, poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, iar complementar sancţiunii, permisul de conducere i-a fost suspendat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax