Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SURSE: Jurnalistul Antenei 3, Radu Tudor, propunerea liberalilor pentru funcția de președinte director general al TVR

Publicat

Jurnalistul Antenei 3, Radu Tudor, este propunerea liberalilor pentru funcția de președinte director general al TVR, deținută în prezent de Doina Gradea.

Informația a fost publicată pe surse de G4Media.ro. Realizatorul emisiunii Punctul de Întâlnire de la Antena 3 nu a dorit să comenteze.

Radu Tudor (50 de ani) a debutat în televiziune la TVR în 2002 iar până în 2004 a fost consilier al fostului director TVR, Valentin Nicolau.

Ca jurnalist s-a remarcat în zona analizei militare și politice. La Antena 3 a făcut notă discordantă față de linia generală a postului.

UPDATE: Președinntele PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru G4Media.ro, că jurnalistul Radu Tudor nu este propunerea liberalilor pentru funcția de președinte director general al Televiziunii Române.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 14.03.2021 at 12:04

    Gasesc liberalii astia un prost ca si actuala sefa. Ca-i plin in PNL de asemenea specimene. Sau poate primesc numele in plic, cum se poarta acum si la USR.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax