Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânără de 18 ani din Cut, cercetată de Poliţie. A furat peste 2.000 de lei dintr-o locuinţă

Publicat

O tânără de 18 ani din localitatea Cut este cercetată pentru comiterea unui furt. A sustras peste 2000 de lei dintr-o locuinţă.

În 4 iulie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cut  au identificat o tânără de 18 ani din localitatea Cut, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă sesizată poliţiei în data de 2 iulie.

În perioada aprilie-iunie, în urma unor vizite la domiciliul unei persoane din comuna Cut, tânăra ar fi sustras suma de 2.550 lei, dintr-o poşetă aflată într-o încăpere a imobilului.

Poliţiştii au reuşit recuperarea sumei de 100 lei care a fost predată persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, precum şi pentru recuperarea întregului prejudiciu cauzat.

Pentru a evita furturile din locuinţă, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba vă recomandă:

Nu ţineţi sume mari de bani în casă, neasigurate, şi nici nu lăsaţi impresia că deţineţi astfel de sume; aceeaşi recomandare este valabilă şi cu privire la bijuterii.

Nu permiteţi accesul în locuinţă a comis-voiajorilor sau a persoanelor pe care nu le cunoaşteţi foarte bine.

Ori de câte ori sunteţi plecaţi de acasă pentru perioade mai lungi de timp, e bine să limitaţi cercul persoanelor care cunosc despre plecarea dumneavoastră şi perioada de timp în care lipsiţi de acasă.

De asemenea, împreună cu vecinii de încredere, asiguraţi un sistem reciproc de supraveghere a locuinţei în cazul absenţei de la domiciliu pentru perioade mai lungi. Eventual, lăsaţi acestora un număr de telefon unde puteţi fi găsiţi.

La plecarea de la domiciliu se închid bine toate căile de acces în locuinţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax