Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânără din Vințu de Jos, la un pas să fie lovită de o mașină condusă de un șofer fără permis. Bărbatul s-a ales cu dosar penal

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Un eveniment rutier s-a produs duminică seara, pe strada Cimitirului din comuna Vințu de Jos. O tânără de 21 de ani a fost la un pas să fie acroșată de o mașină, condusă de un bărbat de 61 de ani care nu deține permis. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 februarie 2021, în jurul orei 18.30, patrula mixtă, formată din polițist și jandarm, constituită la nivelul Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că pe strada Cimitirului din comuna Vințu de Jos a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 61 de ani, din Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, s-ar fi apropiat de o tânără de 21 de ani, din comună, care se deplasa în calitate de pieton, context în care, pentru a evita să fie acroșată, aceasta ar fi lovit, cu palmele, capota autoturismului. În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a tinerei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de acesta, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax