Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Vințu de Jos, propuși pentru arestare preventivă. Au furat 60 de litri de motorină din rezervorul unui camion parcat şi au încercat să fugă cu o maşină

Publicat

Doi tineri de 21 şi 24 de ani din comuna Vinţu de Jos sunt au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, după ce au fost prinşi că au furat 60 de litri de motorină de la un camion staţionat într-o parcare. Aceştia sunt propuşi pentru arestare preventivă.

Poliţiştii Postului de Politie Vințu de Jos au fost sesizaţi prin 112, miercuri noaptea, la ora 2.39, de către conducătorul unui camion staţionat în parcarea unui motel situat pe raza comunei Vinţu de Jos, în legătură cu faptul că a surprins doi bărbaţi în timp ce sustrăgeau combustibil din rezervoarele tirurilor parcate.

În momentul în care au fost observaţi, cei doi suspecţi au demarat cu un autoturism.

În baza sesizării, poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos s-au deplasat imediat în zonă, iar cu ajutorul indiciilor oferite de apelant au reușit să repereze autoturismul cu care se deplasau cei doi suspecţi, în parcarea unei staţii de carburanţi de pe raza comunei Vinţu de Jos.

De asemenea, cei doi suspecţi de comiterea furtului, T.V., de 24 de ani şi T.I.I., de 21 de ani, din comuna Vinţu de Jos, au fost identificaţi şi reţinuţi, din primele cercetări rezultând că au sustras cantitatea de 60 de litri motorină, din rezervoarele camioanelor staţionate în parcarea localului, combustibil ce a fost găsit în 3 bidoane din plastic ce au fost abandonate de suspecţi în momentul în care au fost observaţi de către apelant.

Faţă de T.V. şi T.I.I. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a celor doi suspecţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax