Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tineri surprinși la furat într-un magazin din Alba Iulia, s-au întors să plătească marfa. Dați în vileag pe Facebook

Publicat

hoti emp

Doi tineri au fost surprinși vineri, 29 martie, pe camerele de supraveghere ale unui magazin din municipiul Alba Iulia, după ce ar fi furat din local. Reprezentanții societății au publicat imaginile cu aceștia pe rețeaua de socializare Facebook, iar la scurt timp, au fost contactați de presupușii făptași, care au revenit a doua zi și au achitat contravaloarea produsului furat. 

„Vineri 29.03.2019 aceste 2 persoane au furat din magazinul nostru. Daca le recunoaste cineva ne-ar fi de folos orice informatie”, au postat reprezentanții magazinului Empire shoes, duminică, pe rețeaua de socializare Facebook, alături de imagini cu presupușii hoți.

Luni, cei doi tineri, un bărbat și o femeie, ar fi revenit în magazin, unde au achitat contravaloarea produslui furat.

„Mii de multumiti voua pt interesul manifestat fata de situatia prin care am trecut Vinerea trecuta, in legatura cu furtul din magazin.

Faptasii au revenit astazi in magazin si au achitat contravaloarea produsului furat. Evident nu si-au recunoscut fapta insa inregistrarea video vorbeste de la sine. Se pare ca nu sunt locuitori ai orasului nostru, cel mai probabil sunt din Buzau, luându-ne dupa nr de la masina ce o conduceau”, au scris luni, reprezentanții magazinului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax