Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tinerii democrat-liberali au depus un bilanţ al guvernării USL, la sediul Instituţiei Prefectului Alba

Publicat

Tinerii democrat-liberali din Alba au depus, joi, un bilanţ al celor şase luni de guvernare USL la sediul Instituţiei Prefectului Alba. Această acţiune a fost iniţiată la nivel naţional, iar documentul a ajuns la toţi prefecţii din ţară. Bilanţul enumeră aproximativ 50 de „minciuni, abuzuri şi măsuri” care au dăunat României.

„Am depus astăzi la sediul prefecturii, adică în locul acolo unde stă reprezentantul Guvernului Ponta în județ, bilanțul guvernării de șase luni a USL. Un bilanț care pornește de la promisiunile făcute de USL care ne dădea asigurări că în România va curge miere și la realitatea de astăzi care nu este nicidecum despre miere, ci despre fiere. Un bilanț ale cărui concluzii ne arată că România este blocată complet de incompetența și reaua voință a unui Guvern mincinos”, au declarat reprezentanţii TDL Alba.

Documentul este structurat în trei părţi: Minciuni şi dovezi de incompetenţă ale lui Victor Ponta şi ale guvernului USL, Cele mai grave abuzuri ale guvernării USL şi Guvernarea USL – distrugerea reputaţiei României în Uniunea Europeană şi Statele Unite.

La capitolul „Minciuni”, aceştia au amintit câteva declaraţii ale USL dinainte de preluarea guvernării: „Vom mări salariul minim din prima zi de guvernare”, „Vom reduce CAS din prima zi de guvernare” sau „Vom reduce TVA la 9% pentru produsele agricole şi alimente”.

Printre „abuzurile” USL, aceştia au menţionat „Suspendarea preşedintelui Traian Băsescu”, „Schimbarea Avocatului Poporului” sau „Mini-recensământul cerut de guvern în teritoriu”. La capitolul „Distrugerea reputaţiei României în UE”, tinerii democrat-liberali au enumerat 6 situaţii prin care oameni politici din Europa, au avut reacţii negative la acţiuni USL, de exemplu „Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a considerat că principiile de bază ale statului de drept din România au fost încălcate în mod inacceptabil de România”.

Tinerii democrat-liberali din Alba au adresat documentul prefectului de Alba, Flaviu Cozuc, cu solicitarea ca acesta să ia măsurile de rigoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Marius Filimon

    joi, 08.11.2012 at 17:42

    Ar fi interesant sa depuna si un bilant al Guvernarii PDL. Acolo chiar ar avea ce scrie! In rest, din articol rezulta clar ca ce au spus tinerii lui Basescu sunt doar populisme si chestiuni scoase din context.

  2. Pingback: Sa radem cu tineretul portocaliu - mariusfilimon.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate