Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trafic blocat pe Transalpina, în zona Mărtinie, din cauza aluviunilor. Nou Cod Portocaliu de inundații, emis de autorități

Publicat

Traficul pe Drumul Național 67 C, Transalpina, este blocat sâmbătă seara din cauza aluviunilor aduse pe carosabil de ploi, anunță dispeceratul Inspectoratului Județean de Poliție Alba.

Nu se poate circula pe nici o bandă în zona Mărtinie. Aluviunile au fost cauzate de ploile din această după amiază.

De asemenea, a fost emisă și o Avertizare hidrologică de COD PORTOCALIU în intervalul 03.08.2019, ora 19:30 – 04.08.2019, ora 02:00, cu posibile depășiri ale Cotelor de Inundație pe afluenții Râului Sebeș și râului Pianu, a transmis ISU Alba.

Reamintim că autoritățile au emis în cursul zilei de sâmbătă un alt cod portocaliu de vreme rea pentru centrul și sudul județului Alba. S-au înregistrat ploi însemnate cantitativ, de până la 50 de litri pe metrul pătrat.

UPDATE: Intervine Secția de Drumuri Naționale cu 2 buldo, IPJ Alba cu 1 echipaj care dirijează circulația și grupa operativă a ISU Alba.

Foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax