Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Transilvania Nuts, compania din Alba deținută de omul de afaceri Levente Bara, a preluat brandurile Nutribon şi Yoli

Publicat

Producţia şi distribuţia mărcilor Nutribon şi Yoli a fost preluată de compania Transilvania Nuts din Ciugud, procesatorul de miez de nucă deţinut de antreprenorii Levente Bara şi Alexandru Chiric. În urma tranzacţiei, Transilvania Nuts îşi va mări cifra de afaceri cu circa 1,5 mil. lei (circa 330.000 de euro) în 2019. Astfel, Transilvania Nuts estimează ca va ajunge la o cifră de afaceri de 8,2 milioane de euro anul acesta.

”Prin achiziţia brandurilor Nutribon şi Yoli vom dezvolta o nouă piaţă cu un potenţial uriaş pentru noi. Ne dorim să fim prezenţi până la finele anului 2020 în cele mai multe reţele de distribuţie key accounts din România cu un portofoliu de cel puţin 40 de produse de tip batoane pe bază de fructe şi nuci şi fructe uscate ambalate”, a declarat Alexandru Chiric, directorul general al companiei, citat de ZF.

Brandul Nutribon a fost dezvoltat de compania Ram Servicii, controlată de Ioan Gherasim şi Mircea Haţegan, şi este distribuit în reţele de magazine precum Mega Image şi Drogerie Markt (dm), în magazinul online propriu, dar şi în farmacii şi în magazine specializate.

Levente Bara și Alexandru Chiric

sursa/fot0: ZF.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax