Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia a fost prins la volan, fără permis pentru a treia oară. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore

Publicat

politia-rutiera

Un bărbat de 35 de ani din Alba Iulia a fost reținut marți dimineață, pentru conducerea unui automobil cu permisul suspendat. În ultimul an bărbatul a mai fost prins de polițiști în timp ce conducea sub influența alcoolului, iar după de două ori în timp ce conducea cu permisul suspendat și reținut. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 noiembrie 2019, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, cercetat pentru conducere cu permisul suspendat.

Bărbatul a fost oprit de polițiști, pe raza localității Limba, comuna Ciugud, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că avea permisul de conducere reținut pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Totodată, polițiștii au constatat că, bărbatul mai este cercetat în două dosare penale, după ce, în cursul lunilor octombrie și noiembrie a mai fost depistat conducând cu permisul suspendat.

La data de 27 iulie 2019, în jurul orei 23.40, polițiștii Serviciului Rutier, în timp acționau împreună cu polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia pe DJ 107 A, Vurpar – Pâclișa, l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducere sub influența alcoolului.

La data de 19 octombrie 2019, în jurul orei 11.20, polițiștii Serviciului Rutier Alba   l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 1, pe raza comunei Galda de Jos, având permisul de conducere suspendat.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal, pentru conducere cu permisul suspendat.

La data de 06 noiembrie 2019, în jurul orei 07,40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, in timp ce acționau pe raza localității Șeușa, l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, care conducea un autoturism având permisul de conducere reținut.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul reținut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax