Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un minor a făcut „turul Apusenilor” cu cinci mașini furate. Micul „turist” fost prins abia la Nădlac

Publicat

furt masinaPoliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud au identificat, joi,  un minor din Sibiu care a sustras 5 autoturisme de pe raza judeţelor Alba, Bihor si Sibiu. Băiatul le-a abandonat pe drum, în mai multe localități din județele menționate, și a fost prins orașul Nădlac. 

În data de 13 iulie tânărul a sustras primul autoturism de pe raza municipiului Sibiu, după care s-a deplasat în localitatea Feneş, judeţul Alba de unde, după ce a abandonat prima maşină, a sustras – o pe a doua.

În data de 14 iulie, a abandonat şi al doilea autoturism şi, în comuna Ciuruleasa, judeţul Alba, a furat al treilea autoturism cu care, ulterior, s-a deplasat în comuna Crișcior, judeţul Bihor. Aici, a abandonat al treilea autoturism, apoi, s-a deplasat pe jos până în comuna Arieșeni, judeţul Alba, de unde a sustras a patra maşină, pe care a abandonat-o în comuna Roșia Montana, judeţul Alba.

În data de 15 iulie a sustras ultimul autoturism cu care s-a deplasat în orașul Nădlac, judeţul Arad, unde a şi fost prins de către poliţişti.
Autoturismele au fost recuperate şi predate părţilor vătămate, prejudiciul fiind recuperat in totalitate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 228 alineatul 1, articolul 229, alineatul 2 litera b din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax