Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Un nou cămin studențesc se ridică la Alba Iulia: Spații de cazare pentru 246 de studenți. Când ar putea fi gata

Publicat

universitate

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a demarat lucrările la construcția unui nou cămin studențesc, în urmă cu șapte luni, iar lucrările sunt în plină desfășurare.

Termenul prevăzut pentru finalizarea construcției este în 2021, se arată într-un comunicat de presă transmis de unitatea superioară de învățământ, luni 5 octombrie.

Noul cămin studențesc va fi amplasat în Alba Iulia, pe strada Pinului, și va avea o capacitate de cazare de 246 de locuri. Camerele destinate cazării studenților vor avea grup sanitar propriu și balcon.

De asemenea, în cadrul căminului vor fi amenajate săli de lectură, sală multimedia, spălătorie și uscătorie, sală de mese cu chicinetă. Camerele vor avea o suprafață de 26 mp, vor fi dotate cu două paturi, noptiere, frigider de cameră, dulap de haine, masă tip birou, cuier, televizor, dulap pentru pantofi, scaune. Investiția se ridică la aproape 25.000.000 de lei.

Lucrările de investiții sunt finanțate prin Compania Națională de Investiții cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax