Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un polițist și un jandarm din Alba au împiedicat o sinucidere: ”A realizat ce greșeală era să facă și a început să plângă”

Publicat

Un polițist și un jandarm au intervenit la timp și au reușit să îl oprească din acțiunea sinucigașă pe un bărbat din Alba Iulia. ”Nu ne-am făcut decât datoria și ne bucurăm că am reușit să salvăm o viață”.

Alarma a fost dată sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, când agentul principal Alexandru Alb din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Alba Iulia și sergent major Bogdan Oniche, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba, colegi în patrula mixtă de siguranță publică, se pregăteau să iasă din serviciu.

Apelul la 112

Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că are informații certe că o cunoștință de-a sa intenționează să își ia viața.

Primii care au ajuns la apartamentul în care se afla presupusul sinucigaș au fost Alexandru și Bogdan. Ușa era încuiată, iar nimeni din interior nu a răspuns la sonerie, motiv pentru care cei doi au hotărât să o spargă.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, cei doi au reușit să intre în apartament, iar într-una dintre încăperi l-au găsit pe un bărbat de 46 de ani care încerca să se sinucidă.

”Acesta s-a oprit din acțiunea sa, a realizat ce greșeală urma să facă și a început să plângă” au transmis polițiștilor.

Bărbatul a fost preluat de ambulanță și a fost transportat la spital.

”Nu ne-am făcu decât datoria și suntem bucuroși că am putut salva o viață” au spus, cu modestie, cei doi colegi de patrulă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate