Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Ocna Mureș s-a dus la Românii au Talent să cânte la DUȘ. Juriul i-a dat patru de X și patru de NU

Publicat

Evoluție neinspirată a unui  tânăr din Ocna Mureș la show-ul ”Românii au talent”, care a reușit să adune de patru ori  ”X”, plus de patru ori ”NU” de la juriu. Petru Crăciun are 22 ani și a venit pe scenă cu un duș, încercând să sugereze faptul că nu are experiență, decât ce a reușit să acumuleze prin vocalizele din cabina de baie.

Tânărul a încercat să cânte ținând în mână, în loc de microfon, un duș cu furtun. Din păcate băiatul din Ocna Mureș a spulberat astfel și mitul că la duș oricine poate cânta mai bine, tentativa sa de a-și arăta talentul eșuând într-un continuu falset care i-a deranjat și pe membri juriului.

Mihai Petre a fost primul care a comentat primul, după primele acorduri ale tânărului.”Uite-l cum ține dușul! Incredibil!” iar Smiley a spus că ”Sigur e dezacordat dușul”.

În speranța că tînărul își va reveni, Florin Călinescu a vrut să se convingă că nu emoțiile sunt cele care îl copleșesc pe interpret: ”Lasă-l măcar opt timpi”.

Băiatul însă a reușit să evolueze pe scenă doar câteva secunde, după care a fost oprit prin X-uri succesive. La sfârșit, Mihai Petre i-a spus concurentului că ”I-a curmat suferința!.

Tânărul a ieșit de pe scenă după ce a primit, totuși încurajări de la Florin Călinescu, care era convins că acesta sigur va reuși să cucerească destule fete în Ocna Mureș, scop îndeplinit cu vârf și îndesat de tânăr. Și așa a prins contur și inscripția de pe tricoul purtat de concurent, pe care scria ”Fără regrete”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax