Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Ocna Mureș s-a dus la Românii au Talent să cânte la DUȘ. Juriul i-a dat patru de X și patru de NU

Publicat

Evoluție neinspirată a unui  tânăr din Ocna Mureș la show-ul ”Românii au talent”, care a reușit să adune de patru ori  ”X”, plus de patru ori ”NU” de la juriu. Petru Crăciun are 22 ani și a venit pe scenă cu un duș, încercând să sugereze faptul că nu are experiență, decât ce a reușit să acumuleze prin vocalizele din cabina de baie.

Tânărul a încercat să cânte ținând în mână, în loc de microfon, un duș cu furtun. Din păcate băiatul din Ocna Mureș a spulberat astfel și mitul că la duș oricine poate cânta mai bine, tentativa sa de a-și arăta talentul eșuând într-un continuu falset care i-a deranjat și pe membri juriului.

Mihai Petre a fost primul care a comentat primul, după primele acorduri ale tânărului.”Uite-l cum ține dușul! Incredibil!” iar Smiley a spus că ”Sigur e dezacordat dușul”.

În speranța că tînărul își va reveni, Florin Călinescu a vrut să se convingă că nu emoțiile sunt cele care îl copleșesc pe interpret: ”Lasă-l măcar opt timpi”.

Băiatul însă a reușit să evolueze pe scenă doar câteva secunde, după care a fost oprit prin X-uri succesive. La sfârșit, Mihai Petre i-a spus concurentului că ”I-a curmat suferința!.

Tânărul a ieșit de pe scenă după ce a primit, totuși încurajări de la Florin Călinescu, care era convins că acesta sigur va reuși să cucerească destule fete în Ocna Mureș, scop îndeplinit cu vârf și îndesat de tânăr. Și așa a prins contur și inscripția de pe tricoul purtat de concurent, pe care scria ”Fără regrete”.

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Sediul ISU Alba, iluminat în culorile drapelului național

Publicat

isu

Sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a devenit tricolor, de vineri seară, grație unei instalații de iluminat. Culorile sunt cele ale steagului României, a transmis un cititor Alba24. ”Sediul pompierilor din Alba, la ceas de seară. Așa ar trebui să fie sediile tuturor autorităților publice de la noi în oraș. Cred că oferă prestanță instituțională, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Protest inedit al USR PLUS Alba, la finalul campaniei electorale, pe drumul dintre Alba Iulia și Sebeș

Publicat

p

Mai mulți membri și simpatizanți din USR și PLUS au încheiat campania electorală printr-un marș de la Alba Iulia la Sebeș. Inițiativa a avut ca scop mobilizarea electoratului să meargă la vot, dar și un protest la adresa actualei guvernări, care trebuia să finalizeze în 2017 tronsonul de autostradă de la Alba Iulia la Sebeș, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: INCENDIU la o staţie de asfalt din Drâmbar, lângă Alba Iulia. A luat foc ghereta paznicului unităţii

Publicat

Pompierii din Alba Iulia au fost chemaţi să intervină, vineri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o staţie de asfalt din Drâmbar, lângă Alba Iulia. Din primele date, a fost cuprinsă de flăcări ghereta de aproximativ 2 mp, folosită de paznicul unităţii. În apropiere se află un rezervor de motorină, însă potrivit ISU Alba […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ionuț Zincă și Tamas Bogya, de la CS Unirea Alba Iulia, în loturile naționale de seniori la Orientare

Publicat

CS Unirea Alba Iulia

Ionuţ și Tamas Bogya, de la CS Unirea Alba Iulia au fost incluşi în loturile naționale de seniori la Orientare, în urma ultimelor competiţii, ce au contat ca etape de selecție. Ionuţ Zincă este pe primul loc al ierarhiei și Tamas Bogya este pe locul 4. Pe pozițiile 2 și 3 se regăsesc sportivii Roman […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate