Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Vechea clădire a Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, modernizată complet. Voicu Paul: Proba de sunet e deja făcută

Publicat

Vechea clădire a Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia a fost modernizată complet, a anunțat viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul, într-o postare pe contul său de Facebook.

”Proba de sunet e deja făcută. Mai lipsesc doar micii artiști, îi așteptăm cu drag, din toamnă, la școală. La NOUA școală.

Pentru că Liceul de Arte „Regina Maria” a trecut printr-o transformare importantă, la fel ca majoritatea școlilor și grădinițelor din Alba Iulia, în această vară.

Vechea clădire este complet modernizată, de la săli de clasă, la grupuri sanitare. La fel și clădirea de la intersecția cu strada Călărași.

Instalații de încălzire, gresie, parchet, geamuri, uși, amenajare curte interioară – sunt doar poziții în inventarul celor aproximativ 300 000 de lei investiți.

În schimb, merită menționat felul în care directorul Ioan Chiciudean a reușit să completeze cu atitudine și implicare totală aceste investiții.

Sponsorizările atrase, echipamente, bănci etc., ne-au convins că cel care dă tonul aici, dă totul pentru elevii liceului.

Nimic diferit în felul în care am abordat și alte clădiri din rețeaua școlară, în vara asta. Vom reveni cu detalii” a scris pe contul său, Voicu Paul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 29.07.2020 at 17:49

    Daca proba de sunet e facuta,ce zice ecoul ? Avem un nou primar ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax