Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: ”Ce m-a învățat România despre umanitate”. Vlogger de călătorii, după ce a întâlnit o profesoară din Alba Iulia

Publicat

Un vlogger de călătorii a avut o experiență remarcabilă, în timpul unei vizite în România.

El povestește într-un video cum a cunoscut-o pe profesoara Daniela Cetean din Alba Iulia și ce a învățat despre români, prin intermediul ei. 

Brandon, sau ”Mindful Wander”, povestește cum a întâlnit-o pe Daniela Cetean și cum a ajuns să viziteze, prin intermediul ei, Alba Iulia.

”Am venit în România fără așteptări și fără a ști cum va fi. În prima zi a călătoriei, așteptam cu prietena mea într-o stație un autobuz care să mă ducă din Cluj-Napoca, unde este aeroportul, într-o comună mică numită Peșteana”, spune acesta.

YouTube video

Acolo a întâlnit o femeie care i-a vorbit în română. Pe autobuz, aceasta a stat lângă el și prietena sa și a început o conversație în limba engleză.

Cele aproximativ 3 ore au trecut rapid, iar femeia le-a spus că pot să o viziteze acasă oricând pe durata șederii lor în România.

Impresionați de discuție și de prietenia pe care au resimțit-o cei doi, au decis să viziteze Alba Iulia și au fost invitați să stea acasă la profesoară.

Este vorba despre una dintre cele mai iubite profesoare din oraș, după cum au remarcat și autorii filmului: toată lumea o cunoștea și o saluta.

Daniela Cetean a făcut și mai mult pentru ei: i-a inclus în activitățile de zi cu zi ale programului ei: muzică, dans și gătit.

De asemenea, le-a oferit un tur al orașului, de care au fost impresionați.

”Această experiență a fost o onoare și un privilegiu, pentru că a făcut ca timpul nostru în România să fie mult mai autentic și mai special”, transmite Brandon.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax