Connect with us
Publicitate

CUGIR

VIDEO: Deputatul AUR Alba, Gheorghe Rusu, ALUNGAT de protestatarii din Cugir. Ce cuvinte i-au adresat muncitorii

Publicat

Deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu a fost alungat de la protestatarii din Cugir. Miercuri pentru a patra zi, angajații celor două fabrici de armament din Cugir au ieșit în stradă. 

Protestul este unul spontan, început de vineri dimineață. Angajații cer salarii mai mari și condiții mai bune de muncă.

Vezi și Fostă candidată AUR la Senat și consilieră de primar, REȚINUTĂ de polițiști. Ar fi sustras bani din pensii când era poștăriță

Miercuri, în jurul orei 10.00, la fața locului și-a făcut apariția și deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu, care a fost însă primit cu ostilități de către protestatari. 

”Nu avem nevoie de ei! Ce caută aici cu politica? Vă rugăm să plecați!” au fost primele vorbe ale protestatarilor. Apoi, oamenii revoltați de prezența celor de la AUR le-au adus și injurii.

CITEȘTE ȘI: LIVE: Angajații fabricilor de arme și muniție din Cugir și-au unit protestele. Cer salarii decente și condiții mai bune de muncă

„Pleacă de aici, nu are ce căuta aici” mai strigau oamenii către Rusu.

”Nu aveți ce căuta aici! Luați mașina și mergeți de aici”, au mai strigat protestatarii în timp ce vocile deveneau din ce în ce mai agitate.

CITEȘTE ȘI: VIDEO REPORTAJ: Ziua în care Cugirul a explodat. Fluturașii de salarii, scânteia protestelor de la cele două fabrici de armament

Reamintim că la Cugir este a patra zi de proteste, în care angajații Fabricii de Arme și a Uzinei Mecanice, cer salarii mai mari și condiții mai bune de muncă. La fața locului este prezent și un secretar de stat al ministerului Economiei, care discută cu reprezentații muncitorilor.

YouTube video

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Gelu Stoian

    miercuri, 16.02.2022 at 10:45

    Daca DOAR l-au Invitat Frumos sa Plece, n-au facut NIMIC !!!!! Ar Fi TREBUIT sa-i Adminstreze Si Mama DE BATAIE, Daca Nu l-a Corectat, CU Cureaua la Fundul GOL, cand era Copil, taica-SU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Porcovanii

    miercuri, 16.02.2022 at 15:04

    Opaaa…au inceput adevaratii meseriasi din industrie, sa se trezeasca !!! Ia sa inceapa ei, ca si ceilalti din tara sa ceara alegeri anticipate la toate nivelele si sa vezi cum incep sa dispara toti porcovanii politici ingrasati cu salarii de peste 100 milioane lei vechi de prin parlament, primarii, centrale si alte institutii bugetare !! Rusine fara margini, ca ramin pe drumuri cei din aparare ! Sau or fi alte interese ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax