Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ministrul Cuc vrea să vină două zile pe săptămână, la lucrările de pe Autostrada Sebeș-Turda, dacă îi dă voie Dăncilă

Publicat

Ministrul Răzvan Cuc aflat joi, în vizită la Alba, pe loturile 1 și 2 ale Autostrăzii A10 Sebeș – Turda, a declarat că lucrările au avansat într-un ritm destul de mic din punctul său de vedere.

Pentru a remedia situația Cuc vrea să îi ceară voie primului-ministru al României, Viorică Dăncilă, să îi permită ca două zile pe săptămână să fie prezent pe loturile autostrăzii, pentru a vedea exact cum avansează lucrările în teren și cu ce probleme se confruntă anteprenorii și muncitorii.

Mai mult, acesta a spus că vrea să țină promisiunea făcută de constructor privind deschiderea lotului 1 la finalul acestui an, însă nu e la fel de optimist și în ceea ce privește lotul 2.

”Lucrările au avansat, însă într-un ritm destul de mic. Voi vorbi cu doamna prim ministru să îmi dea voie să vin să stau două zile pe săptămână pe șantier, să văd exact cum se avansează pe loturile astea. Văd că, de fiecare dată când vin pe șantier, parcă se animă, se energizează șantierul. Vreau să mă țin de promisiune, ce mi-a promis constructorul, și anume că la sfârșitul lunii decembrie, la sfârșitul anului, lotul 1 va fi dat în circulație”, a declarat Răzvan Cuc.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, inspectează lucrările de pe loturile 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș – Turda

În ceea ce privește lotul 2, a spus că s-au finalizat mare parte din structuri, dar mai este nevoie de mobilizare.

La lotul 2 lucrurile au început să se miște, am văzut că s-au finalizat mare parte din structuri, dar trebuie să fie mult mai activi pe partea de terasamente ca să finalizeze. Este mult mai înapoiat lotul 2 față de lotul 1, tocmai de asta nu am marșat pe estimarea inițială, făcută de fostul director CNAIR, când introducea și lotul 2 pentru a fi deschis la sfârșitul acestui an”, a precizat ministrul.

Ministrul a spus că referitor la facturile depuse, Compania le va achita chiar înainte de termenul acela limită, ca să nu fie probleme de finanțare pentru loturile de autostradă

Răzvan Cuc spune că îl nemulțumește lipsa de mobilizare. ”Aș fi vrut o forfotă și o mobilizare mai mare. Voi veni și voi sta pe șantier să văd cum se mobilizează”.

Acesta a mai spus că nu mai face rabat: ”când a venit vorba de calitate și termene, am reziliat contracte”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax