Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

VIDEO: Parteneriat pentru dezvoltarea Munților Apuseni. Președinții CJ Alba și CJ Bihor, întâlnire de lucru la Câmpeni

Publicat

La sediul Primăriei Câmpeni a avut loc marți, 9 martie, o întâlnire de lucru care a avut ca temă colaborarea în vederea realizării unor proiecte comune care vizează în special infrastructura și de care ar beneficia locuitorii Munților Apuseni. La întâlnire au participat președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan și primarul orașului Câmpeni, Dan Cristian Pașca. 

Contractul cadru de colaborare, care va stabili domeniile și etapele de parcurs, ar urma să fie semnat până la finalul lunii martie, astfel încât proiectele (de infrastructură rutieră, de turism, de valorificare a tradițiilor și artei locale) să devină realitate și să fie puse în valoare în anii următori.

„Am avut deosebita onoare să găzduiesc marți, 9 martie 2021, la sediul Primăriei Câmpeni, o întâlnire de lucru care a avut ca temă colaborarea în vederea realizării unor proiecte comune care vizează în special infrastructura și de care ar beneficia locuitorii Munților Apuseni din trei județe: Alba, Bihor și Cluj.

Discuțiile au fost purtate cu președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan.

Îmi doresc ca ceea au discutat cei doi președinți ai consiliilor județene Alba și Bihor să fie și pe placul președintelui Consiliului Județean Cluj, în așa fel încât proiectul gândit împreună să prindă contur și să se realizeze un circuit turistic care să lege cele trei județe, a transmis primarul din Câmpeni, Dan Cristian Pașca.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax