Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vremea de Paște și de Florii 2019. Prognoza METEO pentru toată luna aprile. Zile calde și frumoase de Sărbători

Publicat

Slujba de Inviere Catedrala Alba Iulia

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru luna aprilie. Potrivit specialiștilor, de Paște vremea va fi frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei. Vremea de Florii – temperaturile vor fi normale pentru perioada la care ne aflăm. 

Chiar dacă tradiția spune că așa cum va fi vremea de Florii, la fel va fi și de Paște, meteorologii susțin că de Florii temperaturile vor fi încadrate în limite normale ale perioadei, însă de Paște, acestea vor fi mult mai ridicate. Prezentăm prognoza meteo pentru fiecare săptămână în parte, dar și regimul pluviometric.

Vezi și MESAJE de FLORII 2021: Idei de urări pentru cei care poartă nume de flori

Săptămâna 08.04.2019 – 15.04.2019

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în nordvestul țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această dată, posibil deficitare în nordul extrem al țării.

Săptămâna 15.04.2019 – 22.04.2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile vestice și nordice și apropiate de cele normale.

Săptămâna 22.04.2019 – 29.04.2019 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în aceast interval vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, cu posibilitatea unui ușor deficit în regiunile vestice și sud-vestice.

La munte, de Florii cerul va fi parțial noros, temperaturile se vor încadra între 11 și un grad C. Vântul va sufla în rafale de 39 km/h.

Citește și URĂRI DE PAŞTE 2019 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

De Paște, la munte, temperaturile cresc ușor. Minimele și maximele termice se vor încadra între 7 și 15 grade Celsius. Vântul va sufla cu 17 km/h la rafală.

sursa: ANM

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax