Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania, la munte şi la mare, până în 22 iulie. Prognoza METEO pe două săptămâni. Temperaturi maxime

Publicat

meteo

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru regiuni din ţară în perioada 9-22 iulie. În Transilvania, vremea se mai încălzeşte în această săptămână. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în intervalul …

În Transilvania, vremea se va încălzi ușor și treptat până spre sfârșitul primei săptămâni, când media temperaturilor diurne se va situa în jurul valorii de 27 de grade. Între 14 și 19 iulie nu vor fi variații termice semnificative, apoi valorile termice diurne vor începe să crească din nou, astfel că la sfârșitul intervalului media lor se va situa în jurul valorii de 29 de grade. Media temperaturilor minime va fi, pe tot intervalul, de 13…14 grade.

Va ploua aproape în fiecare zi, dar pe arii mai extinse și mai intens, în primele două zile.

În Dobrogea și pe litoral, valorile termice vor fi în creștere până în jurul datei de 13 iulie, când media maximelor va fi de 30 de grade, iar a minimelor de 21 de grade. În următoarele 4 zile temperaturile vor scădea ușor și treptat, astfel că în data de 17 iulie se va înregistra o medie a temperaturilor maxime de 28 de grade și a minimelor de 19 grade. Până la sfârșitul intervalului de prognoză nu vor mai fi variații importate.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în primele zile și după data de 16 iulie.

La munte, vremea se va încălzi ușor și treptat până în jurul datei de 12 iulie, când media maximelor termice va fi de 19 grade, iar a minimelor de 11 grade. Ulterior nu se vor mai înregistra modificări semnificative ale regimului termic.

Vor fi ploi în fiecare zi, iar cantitățile cele mai mari de apă vor cădea în primele zile.

sursa: meteoromânia.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Claudiu Mitru

    luni, 09.07.2018 at 22:09

    Când vine canicula in luna iulie si până când va tine

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax