Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte: Temperaturi maxime şi precipitaţii în următoarele două săptămâni

Publicat

iarna primavara

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 4 – 17 februarie. În Transilvania, temperaturile minime vor fi preponderent negative, iar media lor va oscila între -6 și -1 grad Celsius. Sunt așteptate precipitații în general slabe cantitativ, izolat în prima săptămână și local și temporar în cea de a doua.

În Transilvania vremea se va răci treptat până în data de 7 februarie, când media regională a maximelor termice va atinge 4 grade. În următoarele 3 zile valorile termice nu vor mai avea variații semnificative, apoi, până în 11 februarie vor crește cu 4 – 5 grade. În cea de a doua săptămână temperaturile diurne vor scădea ușor și treptat, astfel că în ultimele zile, media lor se va situa în jurul valorii de 4 grade. Exceptând primele două dimineți, temperaturile minime vor fi preponderent negative, iar media lor va oscila între -6 și -1 grad.

Vor fi precipitații în general slabe cantitativ, izolat în prima săptămână și local și temporar în cea de a doua.

La munte, valorile termice vor fi în general în scădere, de la medii ale temperaturilor maxime de 5 – 6 grade la începutul intervalului, până spre -3 … -2 grade în ultimele zile de prognoză. Aceeași tendință o vor avea și temperaturile minime, media lor va scădea de la 2 grade în prima dimineață, până la -9 … -8 grade în ultima.

Vor fi precipitații în fiecare zi, mai frecvente după data de 11 februarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax