Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Semafoare defecte în intersecția din centrul Alba Iuliei. Primăria și Electrica au intervenit pentru remedierea problemei

Publicat

Circulația a fost îngreunată, marţi dimineaţa, în intersecția din centrul orașului Alba Iulia, din cauza semafoarelor ce nu mai funcționau, în urma unui scurt circuit. Șoferii și pietonii care se aflau în zonă au fost nevoiţi să se înarmeze cu răbdare, până la remedierea problemei. Reprezentanții Primăriei Alba Iulia împreună cu Electrica au făcut verificări pentru identificarea defecțiunii.

UPDATE, ora 14.10: Defecțiunea semafoarelor din intersecția din centrul orașului a fost remediată în jurul orei 14.00.

„I-am anunțat pe cei care răspund de semafoare să verifice instalația. Eu personal le-am pornit de trei ori de azi dimineață, inclusiv pe ploaie. E o problemă de scurt circuit care decuplează semaforul automat. I-am anunțat și pe cei de la Electrica să verifice proiectările din postul de transformare. Chiar dacă repornim semafoarele, nu rezistă mai mult de 4-5 cicluri și se decuplează din nou din cauza unei defecțiuni electrice”, ne-a explicat şeful Serviciului Direcţiei Tehnice, Dezvoltare şi Monitorizare Utilităţi Publice din cadrul Primăriei Alba Iulia, Gabriel Armean.

Remedierea problemei depinde de identificarea porțiunii defecte din instalație: „Defecțiunea poate fi remediată în 5 minute. Trebuie să căutăm care dintre cablurile de alimentare sau de comandă nu sunt suficient de bine asigurate. Semaforul funcționează normal dar primește un scurt circuit pe plecare și se decuplează ca să nu se strice”, a mai precizat acesta.

FOTO: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax