Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Şoferi sancţionaţi de poliţiştii din Blaj cu peste 3.000 de lei. Doi dintre ei au rămas fără permise de conducere

Publicat

politie

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor, desfășurate sâmbătă, polițiștii din Blaj au dat amenzi în valoare de peste 3.000 de lei. De asemenea, au reținut două permise de conducere.

Sâmbătă, între orele 19.00-23.00, Poliţia Municipiului Blaj a organizat, pe raza municipiului şi a secţiilor de Poliţie Rurală Blaj şi Jidvei, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea acelor conducători auto care conduc autoturisme fiind sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au constatat 20 de abateri contravenţionale la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi în valoare de 3.340 de lei.

Au fost reţinute două permise de conducere, din care unul pentru consum de alcool şi unul pentru depăşire neregulamentară şi un certificat de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax