Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Vernisajul expoziției „Arhitectură contemporană în Țara Moților”, la Centrul Militar de lângă Poarta a III-a

Publicat

Concursul „Arhitectură contemporană în Țara Moților”, ediția 2013, a ajuns la final. Joi, 3 octombrie 2013, va avea loc vernisajul expoziției de proiecte, în galeria de la parterul Centrului Militar Județean, de la Poarta a III-a a Cetății. Arhitecții vor expune proiecte de pensiuni și locuințe moderne, realizate în concordanță cu peisajul munților Apuseni.

Concursul „Arhitectură contemporană în Țara Moților” este dedicat arhitecților, urbaniștilor și studenților la arhitectură și urbanism și are ca scop promovarea și protejarea peisajului cultural și a arhitecturii tradiționale din Țara Moților.

Ediția din acest an a concursului pune la bătaie premii în valoare totală de 10.700 de lei și se desfășoară pe două secțiuni: pensiune turistică și locuință. Concurenții au putut participa atât individual cât și în echipă pentru a realiza proiecte ce vor fi prezentate ca exemple de urmat pentru locuitorii zonei, proiectanți și administrațiile locale.

Condiția de participare în concurs a fost ca proiectele să utilizeze tehnicile contemporane de construire, să aleagă materiale de construcţie în concordanță cu spiritul locului și să aducă inovaţie şi sustenabilitate, prin integrarea unor noi materiale şi tehnici de construire.

Proiectele participante la concursul de arhitectură vor putea fi admirate, de către vizitatorii expoziției, în perioada 4-6 octombrie 2013, în intervalul orar 11.00 – 13.00 și 16.00 – 18.00.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax