Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Expoziţie de animale cu vânzare prin licitaţie la Drîmbar. Participanţii pot câştiga premii la tombolă

Publicat

Sâmbătă, între orele 7.00 şi 11.00, în localitatea Drîmbar din comuna Ciugud va avea loc o nouă expoziţie de animale cu vânzare prin licitaţie. Intrarea va fi gratuită, iar participanţii vor putea participa şi la o tombolă cu premii atractive.

Evenimentul, organizat de Consiliul Judeţean Alba în parteneriat cu Primăria Comunei Ciugud şi Asociaţia Crescătorilor de Taurine din Ciugud se va desfăşura în locul special amenajat pentru târgul de animale din localitatea Drîmbar. Pentru participanţii la licitaţie va fi organizată şi o tombolă cu participare gratuită, tombolă ce oferă premii atractive, precum garduri electrice, unelte agricole pentru utilizarea în fermă, salopete sau găleţi cu tetină.

Intrarea în târg este gratuită pentru participanţii la licitaţie.

„Consiliul Judeţean Alba a fost cel care a introdus acest tip de târg în judeţul Alba, ca urmare a experienţei partenerilor noştri din străinătate. Este o acţiune pe care am început-o încă din anul 2010 şi a dat rezultate foarte bune. Le permite fermierilor să-şi valorifice mai uşor animalele şi mai ales le permite să şi le valorifice la un preţ corect, stabilit prin licitaţie publică, nu la un preţ derizoriu stabilit de samsari”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel.

Roxana CAZACU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax